https://www.anebons.com/uploads/banner191.jpg
https://www.anebons.com/uploads/banner19.jpg
https://www.anebons.com/uploads/banner20.jpg

заus

Anebon е основана во 2010 година. Нашиот тим е специјализиран за дизајн, производство и продажба на хардверската индустрија.И положивме сертификат ISO 9001:2015.

Прочитај повеќе

жешкопроизвод

Вестиинформации

 • Anebon реорганизација и набавка на нови машини

  Октомври 06-2020

  На почетокот на 2020 година, Анебон навистина го почувствува притисокот на испораката.Иако обемот на фабриката веќе не е мал, но ова само едвај ги задоволува потребите на клиентите.Имајќи предвид да им обезбедиме на клиентите...

 • Посетете го нашиот клиент во Германија

  Октомври 05-2020

  Работиме со нашите клиенти скоро 2 години.Клиентот изјави дека нашите производи и услуги се многу добри, па не поканивме да го посетиме неговиот дом (Минхен), а тој не запозна со многу локални навики и обичаи.Преку ова патување имаме поголема сигурност за важноста на услугата и...

 • Anebon Hardware Co., Ltd. доби ISO9001:2015 „Систем за управување со квалитет

  Октомври 04-2020

  На 21 ноември 2019 година, Anebon го помина строгото испитување и одобрување на апликацијата, поднесе материјали, преглед, сертификација и публицитет и поднесување, а сите ставки на ревизија ги исполнуваа стандардите пропишани во системот за управување со квалитет ISO9001:2015 и поврзани ре ...

Прочитај повеќе

Апликација за индустрија

 • Автоматски компоненти

  Автоматски компоненти

 • Електроника.

  Електроника.

 • Медицински

  Медицински

 • Компоненти на пропелер авионски мотор

  Компоненти на пропелер авионски мотор

 • Морски

  Морски

 • Апарати за домаќинство

  Апарати за домаќинство

 • Телекомуникации

  Телекомуникации

 • Механички.

  Механички.