https://www.anebons.com/uploads/banner191.jpg
https://www.anebons.com/uploads/banner19.jpg
https://www.anebons.com/uploads/banner20.jpg

babagankita

Anebon didegaké ing taun 2010. Tim kami khusus kanggo desain, produksi lan penjualan industri perangkat keras. Lan Kita wis lulus sertifikasi ISO 9001: 2015.

maca liyane

panasproduk

wartainformasi

  • Reorganisasi Anebon lan Tuku Mesin Anyar

    Okt-06-2020

    Ing wiwitan taun 2020, Anebon pancen ngrasakake tekanan pangiriman. Sanajan skala pabrik wis ora sithik maneh, nanging iki mung nyukupi kabutuhane pelanggan. Nggawe akun kanggo nyedhiyani pelanggan ...

  • Kunjungi Pelanggan ing Jerman

    Okt-05-2020

    Wis meh 2 taun makarya karo para pelanggan. Pelanggan ujar manawa produk lan layanan kita apik banget, mula kita ngajak kita ngunjungi omah (Munich), lan dheweke ngenalake babagan kabiasaan lan adat istiadat lokal. Liwat lelungan iki, kita luwih yakin babagan pentinge layanan lan ...

  • Anebon Hardware Co., Ltd. pikantuk ISO9001: 2015 “Sistem Manajemen Mutu

    Okt-04-2020

    Tanggal 21 November 2019, Anebon nglampahi ujian lan persetujuan aplikasi sing ketat, ngirim bahan, kajian, sertifikasi, lan publisitas lan pengajuan, lan kabeh item audit wis memenuhi standar sing ditemtokake ing sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 lan gegandhengan ...

maca liyane