https://www.anebons.com/uploads/banner191.jpg
https://www.anebons.com/uploads/banner19.jpg
https://www.anebons.com/uploads/banner20.jpg

rrethus

Anebon u themelua në vitin 2010. Ekipi ynë është i specializuar në projektimin, prodhimin dhe shitjet e industrisë së harduerit.Dhe ne kemi kaluar certifikimin ISO 9001:2015.

Lexo më shumë

nxehtëprodukt

Lajmeinformacion

 • Riorganizimi Anebon dhe Blerja e Makinave të Reja

  Tetor-06-2020

  Në fillim të vitit 2020, Anebon ndjeu vërtet presionin e dorëzimit.Edhe pse shkalla e fabrikës nuk është më e vogël, por kjo mezi plotëson nevojat e klientëve.Duke marrë parasysh për t'u ofruar klientëve...

 • Vizitoni klientin tonë në Gjermani

  Tetor-05-2020

  Ne kemi punuar me klientët tanë për gati 2 vjet.Klienti tha se produktet dhe shërbimet tona janë shumë të mira, kështu që ne na ftuam të vizitojmë shtëpinë e tij (Mynih), dhe ai na njohu me shumë zakone dhe zakone lokale.Nëpërmjet këtij udhëtimi kemi më shumë siguri për rëndësinë e shërbimit dhe...

 • Anebon Hardware Co., Ltd. mori ISO9001:2015 "Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë

  Tetor-04-2020

  Më 21 nëntor 2019, Anebon kaloi ekzaminimin dhe miratimin e rreptë të aplikacionit, dorëzoi materialet, rishikimin, certifikimin, si dhe publicitetin dhe depozitimin, dhe të gjithë artikujt e auditimit plotësuan standardet e përcaktuara në sistemin e menaxhimit të cilësisë ISO9001:2015 dhe çështjet përkatëse. ...

Lexo më shumë

Aplikimi i Industrisë

 • Komponentët automatikë

  Komponentët automatikë

 • Elektronikë.

  Elektronikë.

 • Mjekësor

  Mjekësor

 • Përbërësit e një motori helikë aeroplani

  Përbërësit e një motori helikë aeroplani

 • Detare

  Detare

 • Pajisje shtepiake

  Pajisje shtepiake

 • Telekomunikacioni

  Telekomunikacioni

 • Mekanike.

  Mekanike.