banner

Копродукции од Anebon Metal Products Co., Ltd.

Ние цврсто веруваме дека добар квалитет значи дека производот е совршен во процесот на производство. Willе го обучиме секој вработен за свеста за квалитетот. Во секој процес на производствениот процес, од набавка на суровина до преработка до конечно пакување и пратка, воспоставени се строги стандарди за проверка на квалитетот и строго спроведени во секој детал од процесот. Во исто време, напредни техники за управување со квалитетот се користат за да се изврши квалитетот на процесот. Грешките може да се контролираат и спречат однапред.

Нашите тест опрема

Anebon Inspection

ISO9001: 2015 сертификат

Откако компанијата доби сертификација за систем за управување со квалитет ISO9001: 2015, свеста за квалитетот на сите вработени стана основа за опстанокот на Anebon. Денес, ние обезбедуваме висококвалитетни услуги за многу меѓународни клиенти на високо ниво. Преку нивните строги ревизии на фабрики и професионални проценки на квалитетот, им донесовме на клиентите сосема ново и задоволително квалитетно искуство.

Anebon ISO Certification
Anebon ISO Certification-2