банер

Anebon Metal Products Co.,LTD

Машина-а1

Машина-б

Машина-d1

Машина-в

Список на машинска опрема
бр. Име на опрема Број на опрема Модел Производителот година Оригинален Квантитет
1 Обична фреза P-0001 M3 ЈАНИЈА 2013.02.01 CN 10
2 Машина за мелење P-0013 618S ХУАНГЖУЈИЧУАНГ 2013.02.01 CN 3
3 сечење на жица-електрода P-0018 DK7740A ЖАОМИНГ 2013.02.01 CN 5
4 Моторни струг P-0020 CZ6132A ГУАНГЖУЖУЏИЈАНГ 2013.02.01 CN 2
5 ЦПУ машина за удирање P-0022 ZQS4114 КСИЛИНГ 2013.02.01 CN 2
6 Машини за пила P-0024 GB916 КСИЛИНГ 2013.02.01 CN 2
7 Машини за прислушување P-0029 SWJ-B КСИЛИНГ 2013.02.01 CN 5
8 ЦПУ вртење P-0032 BNC-46 МИЈАНО 04.04.2015 год JP 3
9 ЦПУ вртење P-0035 Б205 ЦУГАМИ 04.04.2015 год JP 3
10 ЦПУ вртење P-0037 M42SD ЦУГАМИ 04.04.2015 год JP 2
11 Центар за обработка на ЦПУ P-0070 brotc-31A Брат 17.04.2013 година JP 33
12 Центар за обработка на ЦПУ P-0073 540 TY-CNC 03.06.2015 год CN 3
13 Центар за обработка на ЦПУ P-0079 850 ТАИКАН 2013.11.05 TW 6
14 Машина за штанцување P-0087 160 КСИТИАН 19.08.2013 година TW 8
15 Машина за штанцување P-0090 60 КСИТИАН 19.08.2013 година TW 3
16 Машина за штанцување P-0093 45 КСИТИАН 19.08.2013 година TW 3
17 Машина за штанцување P-0095 250 СВЕТСКА ГРУПА 16.04.2014 година TW 2
18 Машина за штанцување P-0096 315 ЈАДОН 16.07.2015 година CN 1