banner

Услуга за брзо прототипирање

Anebon не само што обезбедува кориснички услуги за низок обем на производство на производи, имајќи го предвид иновативниот индустриски дизајн, туку исто така обезбедува и услуги за брза обработка на прототипови. Ако имате нови проекти во развој, можеме да обезбедиме референци за избор на материјал, процеси за обработка и површински третмани. И други предлози, Направете го вашиот дизајн попрактичен, реализирајќи ја вашата креативност економски и брзо.

Важно е да се напомене дека Брзото производство е различно од прототипирањето, со тоа што бара повисок степен на внимание на квалитетот, повторливоста и построгите барања на производствените апликации. Во овој поглед, Anebon е една од ретките во индустријата што е вистински брз производител.

Ние сме специјализирани за производство на висококвалитетни прототипови со ниска цена. Со низа технологии и услуги, ние сме совршен едношалтерски систем за сите ваши потреби за прототипови.

Прототипите се многу корисни за подобрувања во дизајнот, и многу од нашите клиенти треба брзо да произведат физички делови за да ги потврдат дизајните или да добијат краткорочни можности за продажба.

Бидејќи многу делови што се произведуваат во продавници со прототипови деновиве бараат петстрана обработка, услугите за мелење и обработка со 5 оски се многу барани за различни апликации во широк спектар на индустрии, вклучувајќи воздушна индустрија, индустрија за пароброд, индустрија за обновување автомобили, како и енергија индустрии за производство. Поволностите за обработка вклучуваат поквалитетна завршна обработка на површината, точност на позиционирање и кратко време на водење при создавање огромна предност за нови деловни можности.

Зошто да се избере Anebon за брзо прототипирање?

Брза испорака:  Брз прототип 1-7 дена глобална испорака, обработка на низок волумен на производство 3-15 дена глобална испорака;
Разумни предлози:  Предложете разумни и економични предлози за вас за материјали, техники за обработка и површински третмани;
Бесплатно собрание:  Секој проект се тестира и составува пред испораката за да им овозможи на клиентите лесно да се соберат и да се избегне губење време предизвикано од преработка.
Ажурирање на процесот:  Имаме професионален персонал од 1 до 1 за продажба за да го ажурираме напредокот и да комуницираме поврзани прашања поврзани преку Интернет.
Услуга по продажба:  Клиентите добиваат повратни информации од производот и ние ќе обезбедиме решенија во рок од 8 часа.