banderolë

Pjesët e telefonit me kastrim

Pjesët e telefonit me kastrim

Hedhja me vezë është një proces i derdhjes së metaleve që karakterizohet nga përdorimi i një zgavër kallëpi për të ushtruar presion të lartë në metalin e shkrirë.Kallëpet zakonisht përpunohen nga lidhjet me forcë më të lartë

Fjalë:Pjesa e derdhjes së aluminit/ Kallëp me aliazh alumini/ pajisje mjekësore cnc/ derdhje me prerje/adc diecast/ derdhje alumi/ die alumini/ derdhje automatike


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Procesi i vulosjes CNC/Makineria e stampimit CNC/Mjeti i stampimit CNC/Vulmi i stampimit CNC/Vulosja e nxehtë CNC

Bazuar në procesin tradicional të derdhjes me diake, janë zhvilluar disa procese të përmirësuara, duke përfshirë një proces të derdhjes jo poroze që redukton defektet e derdhjes dhe eliminon porozitetin.Përdoret kryesisht për përpunimin e zinkut, i cili mund të zvogëlojë procesin e injektimit të drejtpërdrejtë të mbetjeve për të rritur rendimentin.Ekzistojnë gjithashtu teknologji të reja të derdhjes me precizion të shpikur nga General Dynamics dhe derdhja gjysmë e ngurtë.Në derdhjen me rërë, ngurtësimi i çelikut me karbon të ulët ngurtësohet shtresë pas shtrese, ndërsa çeliku me karbon të lartë ka një gamë të gjerë temperaturash kristalizimi për të formuar ngurtësimin e pastës.

punëtori e derdhjes dhe falsifikimit
Inspektimi i Anebonit

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni