banner

Shërbimi i Prototipimit të Shpejtë

Anebon jo vetëm që ofron shërbime të personalizuara për prodhimin me pak vëllim të produkteve, duke marrë parasysh modelin inovativ industrial, por gjithashtu siguron shërbime të shpejta të përpunimit të prototipit. Nëse keni projekte të reja në zhvillim, ne mund të sigurojmë referenca të përzgjedhjes së materialeve, procese të përpunimit dhe trajtime sipërfaqësore. Dhe sugjerime të tjera, Bëni modelin tuaj më praktik, duke realizuar kreativitetin tuaj ekonomikisht dhe shpejt.

Importantshtë e rëndësishme të theksohet se Prodhimi i Shpejtë dallon nga prototipizimi, në atë që kërkon një shkallë më të lartë vëmendjeje për cilësinë, përsëritshmërinë dhe kërkesat më të rrepta të aplikacioneve të prodhimit. Në këtë drejtim Anebon është një nga të paktët në industri që është një prodhues i shpejtë i shpejtë.

Ne jemi te specializuar në prodhimin e prototipave me cilësi të lartë dhe me kosto të ulët. Me një sërë teknologjish dhe shërbimesh, ne jemi one-stop shop për të gjitha nevojat tuaja prototip.

Prototipet janë shumë të dobishëm për përmirësime të dizajnit dhe shumë prej klientëve tanë duhet të prodhojnë shpejt pjesë fizike për të vërtetuar modelet ose për të marrë mundësi të shitjes afatshkurtra.

Ndërsa shumë pjesë të prodhuara në dyqanet prototip këto ditë kërkojnë përpunim me pesë anë, shërbimet e bluarjes dhe përpunimit me 5 boshte janë në kërkesë të lartë për aplikime të ndryshme në një gamë të gjerë të industrive duke përfshirë industrinë e hapësirës ajrore, industrinë e avullit, industria e rindërtimit të makinave si dhe energjinë industritë e prodhimit. Përfitimet e përpunimit përfshijnë përfundimin me cilësi më të lartë të sipërfaqes, saktësinë e pozicionimit dhe kohën e shkurtër të drejtimit, ndërsa krijojnë një avantazh të jashtëzakonshëm për mundësi të reja biznesi.

Pse të zgjidhni Anebon për prototip të shpejtë?

Dorëzimi i shpejtë:  Prototipi i shpejtë 1-7 ditë shpërndarje globale, përpunim i prodhimit me vëllim të ulët 3-15 ditë shpërndarje globale;
Sugjerime të arsyeshme:  Propozoni sugjerime të arsyeshme dhe ekonomike për ju mbi materialet, teknikat e përpunimit dhe trajtimet sipërfaqësore;
Asambleja Falas:  Çdo projekt është testuar dhe montuar para dorëzimit për të lejuar klientët të mbledhin lehtësisht dhe të shmangin humbjen e kohës të shkaktuar nga ripunimi.
Përditësimi i procesit:  Ne kemi staf profesional të shitjeve nga 1 në 1 për të azhurnuar progresin dhe për të komunikuar çështje të lidhura në internet.
Pas sherbimit te shitjes:  Klientët marrin reagime nga produkti dhe ne do të ofrojmë zgjidhje brenda 8 orësh.