banner

Anebon Metal Products Co, LTD

Ne fuqimisht besojmë se cilësi e mirë do të thotë që produkti është i përsosur në procesin e prodhimit. Ne do të trajnojmë çdo punonjës në lidhje me vetëdijen për cilësinë. Në çdo proces të procesit të prodhimit, nga prokurimi i lëndës së parë te përpunimi te paketimi dhe dërgesa përfundimtare, janë vendosur standarde të rrepta të inspektimit të cilësisë dhe zbatuar në mënyrë rigoroze në çdo detaj të procesit. Në të njëjtën kohë, teknikat e përparuara të menaxhimit të cilësisë përdoren për të kryer cilësinë e procesit. Gabimet mund të kontrollohen dhe parandalohen paraprakisht.

Pajisjet tona të provës

Anebon Inspection

Certifikata ISO9001: 2015

Që kur kompania ka marrë certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001: 2015, vetëdija për cilësinë e të gjithë punonjësve është bërë themeli i mbijetesës së Anebon. Sot, ne ofrojmë shërbime me cilësi të lartë për shumë konsumatorë ndërkombëtarë të nivelit të lartë. Përmes auditimeve të tyre të rrepta në fabrikë dhe vlerësimeve profesionale të cilësisë, ne u kemi sjellë klientëve një përvojë krejt të re dhe të kënaqshme të cilësisë.

Anebon ISO Certification
Anebon ISO Certification-2