banner

Anebon Metal Products Co, LTD

Anebon Metal Products Co, Ltd është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e çertifikuar ISO 9001: 2015, me më shumë se dhjetë vjet përvojë e specializuar në prodhimin dhe modelimin e përpunimit të CNC dhe shërbimeve të vulosjes së metaleve.

Në mënyrë që të përmbushë kërkesat e klientëve, Anebon gradualisht ka përmirësuar dhe rritur pajisjet e përparuara të importuara. Deri më tani, ka 80 të punësuar. Kompania mbulon një sipërfaqe prej 5,000 metra katrorë, dhe ka një ekip profesional agresiv, inovativ dhe të bashkuar. Inxhinierët tanë janë të angazhuar në këtë fushë për më shumë se 10 vjet. Prandaj, ne jemi plotësisht të aftë të përmbushim kërkesat e klientëve për dizajnin, kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin dhe të bëjmë gjithçka që mund të bëjmë për të minimizuar kostot e zhvillimit, datën e dorëzimit dhe rrezikun për klientët. Në mënyrë që të sigurohet që projekti juaj mund të testohet dhe të hidhet në treg sa më shpejt të jetë e mundur.

EKIPI JON PRO PROFESIONAL

Departamenti ynë i shitjeve dhe departamenti i cilësisë rregullisht do të rregullojnë pjesëmarrjen në trajnim në mënyrë që t'u sigurojmë klientëve një shërbim dhe sigurim më të mirë të cilësisë. Përmes një seri përpjekjesh. Ne kemi arritur reputacion të shkëlqyeshëm në fushën e përpunimit të CNC dhe shërbimeve të vulosjes së metaleve. Ne gjithmonë besojmë se: "Cilësia", "Efikasiteti" dhe "Shërbimi" janë standarde të rëndësishme për të fituar mbështetjen dhe besimin e klientëve dhe njerëzve nga të gjitha sferat e jetës.

VIZITAT E KLIENTIT

GJASHT ARSYE P TOR ZGJEDHJEN E ANEBON

 Një përvojë e pasur e ekipit profesional

Përqendrohuni në përpunimin e grupeve të pjesëve të aliazhit të aluminit Machining CNC, pjesët e pajisjeve të përpunuara për më shumë se 10 vjet. Inxhinierët tanë të vjetër kanë marrë përvojë në projekte në shkallë të gjerë brenda dhe jashtë vendit, shpejtësi të shpejtë përgjigjeje

 Cilësi e përsosur

Kontrolloni rreptësisht përpunimin CNC, zgjidhni pajisjet e arsyeshme të prodhimit për përpunimin e pjesëve të ndryshme metalike. Pajisjet e përparuara të testimit mund të sigurojnë saktësinë e produkteve të përpunuara me CNC dhe të konfirmojnë se mallrat janë në rregull para dërgesës.

 Shërbim i Shpejtë për të Zgjidhur Problemet

Keni aftësinë për të përpunuar pjesë të vështira të harduerit në tufa dhe për të përfunduar me sukses një numër të projekteve teknike me precizion të lartë, duke përfshirë pjesë robotike, pjesë auto, etj. Sigurimi i saktësisë dhe cilësisë së përpunimit të pjesëve komplekse. Personeli profesional i shërbimit të klientit të produkteve u ndihmon klientëve në zgjedhjen e produkteve të përshtatshme për makineritë e tyre.

 Cilesi e larte, Cmim i ulet

Ju mund të shijoni çmimin më të ulët të përpunimit CNC nën të njëjtën cilësi, dhe sasia e porosisë së qëndrueshme siguron që ne të mund të kontrollojmë koston në nivelin më të ulët. Një sistem i zinxhirit të furnizimit të pjekur lejon klientët të arrijnë blerje me kosto të ulët, dhe një ekip teknik profesional mund të kontrollojë procedurat optimale të përpunimit dhe pa humbje materialesh.

1222133Shpërndarje në kohë

Vlerësimi i datës më të saktë të dorëzimit për ju në mënyrë që produktet tuaja të kapin tregun! Procesi i fortë i pavarur i prodhimit dhe transporti i shpejtë do t'ju kursejnë kohë. Refuzimi i ndodhjes së një vonese të porosisë, një premtim është mishërimi i vlerës tonë.

  Reagim i shpejtë

Ne mund të sigurojmë kuotim brenda 6 orësh në aftësinë më të shpejtë, profesionale, proces të arsyeshëm dhe formën standarde. Të gjitha pyetjet do të marrin përgjigje brenda 24 orësh.

ME KUSH PUNOJME

Anebon Customer - lenovo
Anebon Customer - mazda
Anebon Customer - amphenol
Anebon Customer - Hexagon
Anebon Customer - Flex
Anebon Customer - Gopro
Anebon Customer - Dynacast
Anebon Customer -Johnson_Electric