banner

Shërbimi i vulosjes së metaleve

Vulosja e metaleve e përshtatur nga Anebon përfshin goditje, përkulje, shtrirje, embossing dhe operacione të tjera. Çdo proces kryhet duke përdorur mjete të dizajnuara nga CAD / CAM që mund të sigurojnë saktësinë e kërkuar për pjesët komplekse. Vulosja e fletës është një metodë e shpejtë dhe efektive për të prodhuar pjesë të qëndrueshme, me cilësi të lartë për industrinë e pajisjeve, hapësirës ajrore, mjekësore, elektronike, industriale, ndriçimit dhe industrive të tjera. Ne do të përdorim pajisjet tona të përparuara dhe ekipin me përvojë për të personalizuar produktet që imagjinoni, dhe ne besojmë se mund t'i plotësojmë nevojat tuaja si për nga çmimi ashtu edhe nga cilësia.

Ne mund të ofrojmë opsionet e mëposhtme të prodhimit:

Shtypje metalike
Komponentët e tërhequr thellë
Komponentët e mbledhur
Bërja e mjeteve
Shpime, përgjime dhe ndryshime
Saldimi në vend dhe projeksion
Saldimi i CO2 - manual dhe robotik

Anebon Metal Fabricaition

Procesi i vulosjes së metaleve
Megjithëse mund të modifikohet për të prodhuar pjesë specifike, vulosja jonë metalike zakonisht ndjek të njëjtat pesë hapa:

Rishikimi i dizajnit:Inxhinierët tanë do të rishikojnë projektin e pjesës në detaje për të siguruar që është i përshtatshëm për vulosjen e metaleve. Kjo përfshin një analizë të thellë të dimensioneve të pjesëve, materialeve, raporteve të shtrirjes dhe tolerancave të kërkuara.
Përzgjedhja e shtypit: Inxhinierët tanë do të përcaktojnë madhësinë dhe diametrin më të përshtatshëm të makinës për madhësinë e pjesës dhe materialin.
Prototipi Virtual 3D:përdorni softuer virtual për të krijuar prototipa të pjesëve. Para se të fillojë procesi i prodhimit, prototipi drejtohet përmes një numri të madh të simulimeve të funksionimit për të gjetur ndonjë problem në dizajn.
Konfigurimi i pajisjeve: Inxhinierët tanë të aftë kontrollojnë madhësinë dhe kërkesat e përbërësve dhe vendosin vegla pune.
Procesi:Vendosni fletë metalike ose bosh në metal dhe rregulloni atë. Pastaj aktivizoni makinerinë e shtypjes dhe filloni të punoni me një forcë të ulshme. Përsëriteni procesin derisa përbërësi të arrijë madhësinë dhe formën e dëshiruar.

Bërja e mykut
Projektimi dhe prodhimi i progresionit dhe mjeteve precize janë pjesë e premtimit për të dhënë një zgjidhje të plotë prodhimi për prodhimin e përbërësve metalikë të shtypur.
Sot, ne përdorim ekspertizën tonë të brendshme për të siguruar shërbime myk me saktësi të lartë me kosto efektive.
Ne mund të projektojmë anasjelltas produktin ose vizatimin inxhinierik CAD për të prodhuar një mjet makinerie që mund të prodhojë produktin tuaj. Mjetet e mykut janë shumë të qëndrueshme dhe të besueshme, me një cikël të gjatë jetësor, kështu që kostoja mund të konsiderohet si një investim.
Vegla e mykut do t'ju përkasë juve, por ne mund të mirëmbajmë, rinovojmë dhe riparojmë kur është e nevojshme.

Anebon Metal Stamping Mold

Fabrikimi i fletës 

Si një mjet i plotë dhe dyqan vdesin, ne jemi të aftë në të gjitha fushat e trillimit duke përfshirë lazer me fibra, grushtim CNC, lakim CNC, formim CNC, saldim, përpunim CNC, futje dhe montim të pajisjeve.

Ne pranojmë lëndë të parë në fletë, pllaka, shufra ose tuba dhe jemi me përvojë në punën me një larmi materialesh si alumini, bakri, çelik inox dhe çeliqet e karbonit. Shërbime të tjera përfshijnë futjen e pajisjeve, saldimin, bluarjen, përpunimin, kthimin dhe montimin. Ndërsa vëllimet tuaja rriten, ne gjithashtu kemi mundësinë e përpunimit të fortë të pjesëve tuaja për të ekzekutuar në departamentin tonë të vulosjes së metaleve. Opsionet e inspektimit variojnë nga kontrollet e thjeshta të funksioneve deri në FAIR & PPAP.

Produktet tona

Anebon Metal Stamping-20080301
Anebon Metal Stamping-20080302
Anebon Metal Stamping-20080303
Anebon Metal Stamping-20080304
Anebon Metal Stamping-20080305
Anebon Metal Stamping-20080306