spanduk

Die casting Parts telpon

Die casting Parts telpon

Die casting minangka proses casting logam sing ditondoi kanthi nggunakake rongga cetakan kanggo ngetrapake tekanan dhuwur ing logam molten.Cetakan biasane digawe saka wesi kekuatan sing luwih dhuwur

Tembung: Bagian Aluminium Die Casting / Aluminium Alloy Die Casting / peralatan medis cnc / Die casting / adc diecast / al die casting / aluminium die / cast otomatis


Detail Produk

Tag produk

Proses Stamping CNC/Mesin Stamping CNC/Alat Stamping CNC/CNC Stamping Die/CNC Hot Stamping

Adhedhasar proses die-casting tradisional, sawetara proses sing luwih apik wis dikembangake, kalebu proses die-casting non-porous sing nyuda cacat casting lan ngilangi porositas.Utamane digunakake kanggo ngolah seng, sing bisa nyuda proses injeksi langsung saka sampah kanggo nambah asil.Ana uga teknologi die casting presisi anyar sing diciptakake dening General Dynamics lan die casting semi-solid.Ing casting wedhi, solidification saka baja karbon kurang solidified lapisan dening lapisan, nalika baja karbon dhuwur wis sawetara suhu crystallization sudhut kanggo mbentuk solidification tempel.

die casting lan bengkel tempa
Inspeksi Anebon

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita