banner

Mesin Prototyping Cepet Machining CNC

Mesin Prototyping Cepet Machining CNC

Jeneng produk: Bagian Prototipe Cepet Machining CNC

Bahan: Aluminium 6061

Aplikasi: Model

Perawatan permukaan: OEM

Sertifikasi: ISO9001: 2015

Format Gambar: STP

CNC Nguripake Bagian Baja Karat, Bagian Alat Piranti Elektromekanis CNC, prototyping mesin cnc 


Detail Produk

Tag Produk

Kanggo nglegakake kepuasan pelanggan, saiki kita duwe tenaga kerja sing kuat kanggo menehi pitulung umum maksimal, kalebu promosi, total penjualan, perencanaan, nggawe, kontrol kualitas paling apik, kemasan, pergudangan lan logistik, bagian-bagian logam presisi rega diskon CNC Service Cnc Prototipe

Rega diskon Metal Cnc Prototyping, bagean plastik Abs. Kita wis mesthi dadi mitra dipercaya ing pasar internasional proyek. Fokus kanggo nyedhiyakake layanan kanggo para pelanggan minangka faktor utama kanggo nguatake hubungan jangka panjang. Pasokan produk berkualitas tinggi sing digabung karo pra-penjualan lan layanan purna jual berkualitas njamin kompetitif sing kuat ing pasar global.

Anebon CNC machining 200421-1

 

Kapasitas Mesin

Rentang Mesin Nglereni CNC

φ1mm ~ 450mm x 1000mm

Rentang Mesin Penggilingan CNC

800mm x 1500mm x 700mm

Rentang Mesin Stamping CNC

1.2mx 0.72m (bobot maksimal: 320T)

Rentang Mesin Nglereni Laser

800mm x 600mm (Toleransi: ≤ ± 0,01)

 Jeneng Produk 

Efisiensi Dhuwur Disesuaikan Prototyping Cepet SLM Printed Parts Metal

 Perawatan lumahing

Anodizing, Brushing, Plated Nikel, Zinc Plated, Galvanis, Polishing, Blackened, Powder Coating, Sandblasting, Laser Marking, lsp.

Materi

 Baja tahan karat  SS201,301, 304, 316, 17-4PH, SS303, SS304, SS316, lsp.
 Waja  Q235, 20 #, 45 #, 40cr, 416 Wesi tahan karat, lsp.
 Kuningan  H59, H68, H80, H90
 Gangsa  C51000, C52100, C54400, lsp.
Aluminium 5000 Series, 6000 Series, 7000 Series, lsp.
Plastik ABS, PC, POM, Delrin, Nylon, Teflon, PP, lsp.
Alat Deteksi CMM, Proyeksi, Kaliper, Kaliper mikro, Kaliper mikro Benang, pengukur Pin, pengukur Kaliper, Pass meter, lsp.

Paket

Packing Protective Ekspor Standar, cocok kanggo macem-macem transportasi; Utawa dipersonalisasi minangka panjaluk pelanggan.

Format CAD

IGES, STEP, AutoCAD, Solidworks, STL, PTC Creo, DWG, PDF, lsp.

 

Bagian Mesin Aluminium

tembaga cnc bagean

Prototipe Mesin Cnc

Mesin Aluminium

Kuningan Spindle

Bagian Mesin Precision Cnc

Bagian Mesin Aluminium

Bagian Kuningan

Mesin Prototipe Cnc


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita