banner

Layanan Stamping Logam

Stempel logam khusus Anebon kalebu doyo, lentur, peregangan, embossing lan operasi liyane. Saben proses ditindakake nggunakake alat sing dirancang CAD / CAM sing bisa nyedhiyakake tliti sing dibutuhake kanggo bagean sing kompleks. Stamping logam lembaran minangka cara sing cepet lan efektif kanggo ngasilake bagean sing awet lan berkualitas tinggi kanggo perangkat keras, aerospace, medis, elektronik, industri, lampu lan industri liyane. Kita bakal nggunakake peralatan canggih lan tim sing berpengalaman kanggo ngatur produk sing sampeyan bayangake, lan kita yakin bisa nyukupi kabutuhan miturut rega lan kualitas.

Kita bisa menehi opsi manufaktur ing ngisor iki:

Tekanan logam
Komponen sing ditarik jero
Komponen sing dipasang
Nggawe alat
Ngebor, nutul lan nyetel ulang
Las lan proyeksi las
Pengelasan CO2 - manual lan robot

Anebon Metal Fabricaition

Proses Stamping Logam
Sanajan bisa dimodifikasi kanggo ngasilake bagean tartamtu, stamping logam biasane ngetutake limang langkah sing padha:

Tinjauan desain:Insinyur kita bakal mriksa desain bagean kanthi rinci supaya bisa cocog karo stempel logam. Iki kalebu analisis jero babagan dimensi bagean, bahan, rasio regangan lan toleransi sing dibutuhake.
Pilihan Pencet: Insinyur kita bakal nemtokake ukuran lan diameter mesin sing paling cocog kanggo ukuran lan materi.
Prototipe Virtual 3D:nggunakake piranti lunak virtual kanggo nggawe prototipe bagean. Sadurunge proses produksi diwiwiti, prototipe mbukak liwat akeh simulasi operasi kanggo nemokake masalah desain.
Persiyapan Peralatan: Insinyur trampil mriksa ukuran lan persyaratan komponen lan nyiyapake perkakas.
Proses:Lebokake lembaran logam utawa logam ing cetakan banjur pasang. Banjur aktifake mesin press lan wiwiti nggarap pasukan sutable. Baleni proses nganti komponen tekan ukuran lan bentuk sing dipengini.

Pembuatan Cetakan
Desain lan pabrik alat kemajuan lan presisi minangka bagean saka janji sing bakal ngasilake solusi manufaktur lengkap kanggo produksi komponen logam sing ditekan.
Dina iki, kita nggunakake keahlian ing omah kanggo nyedhiyakake layanan cetakan presisi tinggi sing efektif.
Kita bisa mbalikke ngrancang produk utawa gambar teknik CAD kanggo ngasilake alat mesin sing bisa ngasilake produk sampeyan. Alat cetakan awet banget lan andal, kanthi siklus urip sing dawa, mula biayane bisa dianggep investasi.
Alat cetakan bakal dadi duweke sampeyan, nanging kita bisa njaga, nganyarke, lan ndandani yen dibutuhake.

Anebon Metal Stamping Mold

Pabrik Logam Lembar 

Minangka alat lengkap lan toko mati, kita trampil ing kabeh area pabrikan kalebu laser serat, doyo CNC, lenturan CNC, pembentuk CNC, pengelasan, mesin CNC, sisipan hardware lan perakitan.

Kita nampa bahan baku ing sheet, piring, bar utawa tabung lan berpengalaman nggarap macem-macem bahan kayata aluminium, tembaga, baja tahan karat lan baja karbon. Layanan liyane kalebu sisipan hardware, welding, grinding, mesin, puter lan assembling. Yen volume nambah, kita uga duwe pilihan kanggo nggunakake alat kanggo mbukak ing departemen stempel logam. Opsi pamriksa kalebu sawetara fitur cek sing dicenthang nganti padha karo FAIR & PPAP.

Produk Kita

Anebon Metal Stamping-20080301
Anebon Metal Stamping-20080302
Anebon Metal Stamping-20080303
Anebon Metal Stamping-20080304
Anebon Metal Stamping-20080305
Anebon Metal Stamping-20080306