banner

Aluminium Penggilingan CNC DIY

Aluminium Penggilingan CNC DIY

Kita bakal ngupayakake kanthi tenanan kanggo nyepetake posisi kita ing perusahaan teknologi tinggi lan canggih ing donya, lan nyepetake pengiriman suku cadang mesin pemrosesan 3/4/5 Aixs Cnc sing disesuaikan. Cnc panggilingan bagean aluminium anodisasi prototipe cepet


Detail Produk

Tag Produk

Kita bakal ngupayakake kabeh supaya bisa nyepetake posisi kita ing perusahaan teknologi tinggi lan canggih ing donya, lan nyepetake pangiriman kanthi cepet suku cadang mesin Processing 3/4/5 Aixs Cnc. Cnc panggilingan bagean aluminium anodized prototipe cepet.

cnc turning and milling workshop

Langkah-langkah pangolahan bagean otomatis:

1. Pabrik komputer CNC, liwat peralatan pamrosesan CNC miturut path sing ditemtokake program, adhedhasar bahan baku produk, kanggo njupuk prototipe bagean kasebut.
2. Wis diproses kanthi tangan, sawise prototipe bagean kasebut metu, tampilan sampel bakal duwe sawetara burrs lan bagean ekstra ing sudhut, staf kudu nggunakake amplas supaya bisa Gamelan, supaya katon alus lan alus.

3. Ukiran laser, yaiku nggunakake teknologi laser kanggo mbusak cat tampilan sampel, saengga bagean saka sampel kasebut transparan.

4. Oksidasi, yaiku, anodisasi, Iki minangka fungsi elektrolisis. Amarga tahan korosi oksidasi sing kurang dibentuk sawise perawatan lan biaya situs web sing murah, mula arang digunakake ing proses kasebut.
5. Gambar, Yaiku narik metu tandha-tandha apik ing tampilan bagean-bagean kasebut, perawatan sing bakal nggawe sampel luwih apik.

Inspection

Anebon duwe macem-macem mesin Penggilingan CNC impor saka Mesin Vertikal nganti mesin Hi-Speed ​​Fanuc Robodrill lan Pusat Mesin 5-Axis. Anebon nggunakake teknologi CAD / CAM paling anyar. Piranti Lunak Master CAM ngidini kita ngrancang lan simulasi model & komponen 2D / 3D.

Penggilingan Cnc Precision Mesin Precision Proses prototyping cepet
Pabrik Precision Bagéan Mesin Precision Manufaktur prototipe cepet
Panggilingan Precision Bagian Mesin Precision Hardware prototyping cepet
CNC Machining  Parts 200421-6
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita