banner

Layanan Prototipe Cepet

Anebon ora mung nyedhiyakake layanan khusus kanggo produksi produk kanthi volume sithik, Ngelingi desain industri inovatif, nanging uga nyedhiyakake layanan pangolahan prototipe kanthi cepet. Yen sampeyan duwe proyek anyar, kita bisa menehi referensi pilihan material, proses mesin lan perawatan permukaan. Lan saran liyane, Gawe desain sampeyan luwih praktis, sadhar kreatifitas kanthi ekonomi lan cepet.

Perlu dielingi manawa Pabrikan Cepet beda karo prototipe, amarga mbutuhake perhatian sing luwih dhuwur tumrap kualitas, kemampuan mbaleni, lan sarat aplikasi produksi sing luwih ketat. Ing babagan iki Anebon minangka salah sawijining industri sing dadi pabrikan sing nyata.

Kita duwe spesialisasi produksi prototipe murah lan murah. Kanthi macem-macem teknologi lan layanan, kita minangka toko mandeg sing sampurna kanggo kabeh kabutuhan prototipe.

Prototipe migunani banget kanggo perbaikan desain, lan akeh pelanggan kudu cepet nggawe bagean fisik kanggo ngesahake desain utawa entuk kesempatan dodolan jangka pendek.

Amarga pirang-pirang bagean sing diproduksi ing toko prototipe saiki mbutuhake mesin lima sisi, layanan penggilingan lan sumbu mesin 5-sumbu dikarepake banget kanggo macem-macem aplikasi ing macem-macem industri kalebu industri aerospace, industri steamer, industri alat ganti mobil uga energi industri produksi. Mupangat mesin kalebu mutu permukaan sing luwih dhuwur, akurasi posisi, lan wektu cendhak nalika nggawe peluang bisnis anyar sing apik.

Napa milih Anebon kanggo prototyping kanthi cepet?

Pangiriman Cepet:  Prototipe cepet 1-7 dina pangiriman global, pangolahan produksi volume kurang 3-15 dina pangiriman global;
Saran sing Wajar:  Usul saran sing cukup lan ekonomis kanggo sampeyan babagan bahan, teknik pangolahan, lan perawatan permukaan;
Majelis Gratis:  Saben proyek diuji lan dirakit sadurunge dikirim supaya para pelanggan bisa gampang nglumpuk lan ngindhari sampah wektu sing disebabake amarga diolah maneh.
Nganyari Proses:  Kita duwe staf penjualan 1 nganti 1 profesional kanggo nganyari kemajuan lan komunikasi babagan masalah sing gegandhengan online.
Layanan Purna Jual:  Pelanggan nampa umpan balik saka produk lan kita bakal menehi solusi sajrone 8 jam.