banner

Bagian Machining Gancang Prototyping

Bagian Machining Gancang Prototyping

Ngaran produk: Bagian Mesin Prototyping Fast Machining

Bahan: Aluminium 6061

Aplikasi: Modél

Perlakuan permukaan: OEM

Sertifikasi: ISO9001: 2015

Format Gambar: STP

CNC Ngabuburit Bagian Baja tahan karat, Bagian Alat Panggilingan CNC Éléktromekanik, prototyping mesin cnc 


Detil Produk

Tanda Produk

Dina raraga nyugemakeun kapuasan konsumén urang, urang ayeuna gaduh tanaga gawé anu kuat pikeun nyayogikeun bantosan umum anu maksimal, kalebet promosi, total penjualan, perencanaan, ciptaan, kontrol kualitas luhur, bungkus, pergudangan sareng logistik, harga potongan harga logam bagian CNC Service Cnc Prototipe.

Harga diskon Cnc Prototyping Metal, bagian palastik Abs. Kami parantos janten mitra anu dipercaya anjeun dina pasar internasional ngeunaan proyék-proyék kami. Fokus kami pikeun nyayogikeun jasa ka palanggan mangrupikeun faktor konci pikeun nguatkeun hubungan jangka panjang urang. Suplai kontinyu produk kualitas luhur digabungkeun sareng kualitas pra-penjualan sareng jasa purna jual mastikeun ujung kalapa anu kuat dina pasar anu beuki global.

Anebon CNC machining 200421-1

 

Kamampuh Mesin

Rentang Mesin Ngaktipkeun CNC

φ1mm ~ 450mm x 1000mm

Rentang Mesin Penggilingan CNC

800mm x 1500mm x 700mm

Rangkaian Mesin Stamping CNC

1.2mx 0.72m (beurat maksimum: 320T)

Rentang Mesin motong Laser

800mm x 600mm (Toleransi: ≤ ± 0,01)

 Ngaran Produk 

Efisiensi Tinggi Disaluyukeun Rapid Prototyping SLM Prints Bagian Logam

 Perawatan permukaan

Anodizing, Brushing, Nikel-Plated, Séng Plated, Galvanis, Poles, Héjo, Bubuk Palapis, Sandblasting, Laser Marking, jsb.

Bahan-bahanna

 Beusi sténless  SS201,301, 304, 316, 17-4PH, SS303, SS304, SS316, jsb.
 Baja  Q235, 20 #, 45 #, 40cr, 416 Besi tahan karat, jsb.
 Kuningan  H59, H68, H80, H90
 Perunggu  C51000, C52100, C54400, jsb.
Aluminium 5000 Series, 6000 Series, 7000 Series, jsb.
Plastik ABS, PC, POM, Delrin, Nylon, Teflon, PP, jst.
Alat Detéksi CMM, Proyeksi, Calipers, Micro caliper, Thread Micro caliper, Pin gauge, Caliper gauge, Pass meter, jsb.

Pakét

Pakét Pelindung Ékspor Standar, cocog pikeun sagala rupa transportasi; Atanapi dipersonalisasi sakumaha per pamundut pelanggan.

Format CAD

IGES, STEP, AutoCAD, Solidworks, STL, PTC Creo, DWG, PDF, jsb.

 

Bagian Mesin Aluminium

kuningan cnc ngancik bagian

Prototipe Cnc Machining

Mesin Aluminium

Kuningan Spindle

Bagian Mesin Precision Cnc

Bagian Mesin Aluminium

Bagian Kuningan tos

Mesin Prototipe Cnc


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami