spanduk

Die Casting Parts

  • Die cast paling apik

    Die cast paling apik

    Kaluwihan saka die casting kalebu akurasi dimensi banget saka casting.Biasane, iki gumantung saka materi sing dicetak.Nilai khas yaiku 0,1 mm kanggo ukuran 2,5 cm pisanan lan 0,002 mm kanggo saben kenaikan 1 cm.
    Otomotif die casting / kuningan casting / cast alloy / cast aluminium / presisi die cast / presisi logam casting

  • Die casting Parts telpon

    Die casting Parts telpon

    Die casting minangka proses casting logam sing ditondoi kanthi nggunakake rongga cetakan kanggo ngetrapake tekanan dhuwur ing logam molten.Cetakan biasane digawe saka wesi kekuatan sing luwih dhuwur

    Tembung: Bagian Aluminium Die Casting / Aluminium Alloy Die Casting / peralatan medis cnc / Die casting / adc diecast / al die casting / aluminium die / cast otomatis

  • Automotive Die Casting

    Automotive Die Casting

    Kita wis lulus manajemen kualitas ISO9001-2000.Iku perusahaan pribadi karo desain gedhe-ukuran lan Processing saka piranti tutul, spesialisasine ing desain, Manufaktur, ngecor injeksi lan stamping.

  • Shell Elektronik Die Casting

    Shell Elektronik Die Casting

    Casting Proses tekanan die casting

    Bahan Cast Aluminium Alloy

    Kekasaran lumahing Ra3.2~0.4μm

    Toleransi Dimensi IT11-IT13

    Ketentuan Pembayaran L/C, T/T

    Rincian Kemasan miturut syarat panuku

    Wektu Pangiriman 30 dina

  • Dhuwur Precision Casting

    Dhuwur Precision Casting

    Kaluwihan saka sistem casting die kamar panas kalebu kaping siklus cepet (kira-kira 15 siklus saben menit), operasi otomatis gampang, lan kemampuan kanggo nyawiji logam.
    Otomotif die casting / kuningan casting / cast alloy / cast aluminium / presisi die cast / presisi logam casting

  • Aluminium Alloy Die Casting

    Aluminium Alloy Die Casting

    Sing luwih cilik ing sawetara suhu crystallization saka alloy, sing luwih gedhe gradien suhu saka bagean casting, lan liyane casting cenderung ngalangi lapisan dening lapisan, sing luwih gampang kanggo cast.

  • Casting Parts Medical

    Casting Parts Medical

    Kita trampil ing CNC Casting lan Proses CNC liyane lan duwe pengalaman luwih saka 10 taun, supaya sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab service.Any jinis drawing welcomed.Thanks.

  • Die Casting Aluminium Auto Parts

    Die Casting Aluminium Auto Parts

    Bahan: Aluminium A380
    Aplikasi: Clutch Housing
    Sertifikasi Mutu: ISO 9001:2015
    Tipe Produk: Aluminium Die Casting
    Proses: Tooling-Die Casting-CNC Machining-Perawatan lumahing

  • Bagian Mekanik Die Casting

    Bagian Mekanik Die Casting

    Kontrol Kualitas OEM miturut sistem mutu ISO 9001;
    Parts Rega Kompetitif;
    Volume fleksibel;
    Fast Die cast Part Produksi lan Pangiriman;
    Solusi One-Stop saka persiyapan perkakas menyang Bagian Rampung;
    Dhukungan Jaminan Kepercayaan.

  • Die Casting Precision Parts

    Die Casting Precision Parts

    Kaluwihan saka die casting kalebu akurasi dimensi banget saka casting.Biasane, iki gumantung saka materi sing dicetak.Nilai khas yaiku 0,1 mm kanggo ukuran 2,5 cm pisanan lan 0,002 mm kanggo saben kenaikan 1 cm.

     

  • Die Casting

    Die Casting

    Gumantung ing jinis die casting, mesin die casting kamar kadhemen utawa mesin die casting kamar panas dibutuhake.Dibandhingake karo teknik casting liyane, permukaan die-cast luwih rata lan nduweni konsistensi dimensi sing luwih dhuwur.

  • Silinder Heat Sink

    Silinder Heat Sink

    Kaluwihan saka die casting kalebu akurasi dimensi banget saka casting.Biasane, iki gumantung saka materi sing dicetak.Nilai khas yaiku 0,1 mm kanggo ukuran 2,5 cm pisanan lan 0,002 mm kanggo saben kenaikan 1 cm.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3