banner

Layanan Stamping Metal

Stempel logam khusus Anebon kalebet nyabak, ngabengkokkeun, manjang, embossing sareng operasi sanésna. Unggal prosés dilakukeun nganggo alat CAD / CAM anu dirarancang anu tiasa nyayogikeun katepatan anu diperyogikeun pikeun bagian anu rumit. Stamping logam lambaran mangrupikeun padika anu gancang sareng épéktip pikeun ngahasilkeun bagian anu awét, kualitas luhur pikeun pakakas, aerospace, médis, éléktronika, industri, penerangan sareng industri sanés. Kami bakal nganggo peralatan canggih kami sareng tim anu berpengalaman pikeun ngarobih produk anu anjeun bayangkeun, sareng kami yakin yén kami tiasa nyumponan kabutuhan anjeun dina hal harga sareng kualitas.

Urang tiasa nawiskeun pilihan manufaktur ieu:

Tekenan logam
Komponén digambar jero
Komponén Dirakit
Parabot ngadamel
Ngebor, ngetok sareng nga-reaming
Las sareng las proyéksi
Las CO2 - manual sareng robotic

Anebon Metal Fabricaition

Prosés Stamping Metal
Sanaos tiasa dirobih kanggo ngadamel bagian khusus, stamping logam urang biasana nuturkeun lima léngkah anu sami:

Tinjauan desain:Insinyur urang bakal marios bagian desain sacara rinci pikeun mastikeun éta cocog pikeun stamping logam. Ieu kalebet analisis anu jero ngeunaan dimensi bagéan, bahan, babandingan babandingan sareng toleransi anu diperyogikeun.
Pencét Pilihan: Insinyur urang bakal nangtoskeun ukuran sareng diameter mesin anu paling cocog pikeun ukuran bagian sareng matéri.
Prototipe Virtual 3D:ngagunakeun parangkat lunak virtual pikeun nyiptakeun prototipe bagian. Sateuacan prosés produksi dimimitian, prototipe dijalankeun ngaliwatan sajumlah ageung simulasi operasi pikeun milarian masalah desain.
Alat Setup: Insinyur terampil urang parios ukuran sareng sarat komponénna sareng nyetél perkakas.
Prosés:Pasang lambar logam atanapi logam kosong dina kapang sareng beulikeunana. Teras aktipkeun mesin pencét sareng mimitian damel nganggo gaya sutable. Balikan deui prosés dugi komponénna ngahontal ukuran sareng bentuk anu dipikahoyong.

Ngadamel Cetakan
Rarancang sareng ngadamel alat paningkatan sareng alat presisi mangrupikeun bagian tina jangji pikeun nganteurkeun leyuran manufaktur anu lengkep pikeun produksi komponén logam anu diteken.
Kiwari, kami nganggo kaahlian di bumi pikeun nyayogikeun jasa cet-presisi tinggi anu hemat.
Kami tiasa ngabalikkeun desain produk atanapi gambar rékayasa CAD pikeun ngahasilkeun alat mesin anu tiasa ngahasilkeun produk anjeun. Alat kapang anu awét pisan sareng dipercaya, kalayan siklus hirup anu panjang, janten biayana tiasa dianggap salaku investasi.
Alat kapang bakal dipimilik ku anjeun, tapi urang tiasa ngajaga, ngomean sareng ngalereskeun nalika diperyogikeun.

Anebon Metal Stamping Mold

Lambaran Logam Pabrikasi 

Salaku pakakas lengkep sareng toko paeh, kami terampil dina sagala bidang pabrikasi kalebet serat laser, CNC punching, CNC bending, CNC ngabentuk, las, mesin CNC, sisipan perangkat keras sareng perakitan.

Kami nampi bahan baku dina lambaran, piring, batang atanapi tabung sareng berpengalaman dina damel sareng sababaraha bahan sapertos aluminium, tambaga, stainless steel sareng baja karbon. Jasa anu sanés kalebet sisipan pakakas, las, grinding, mesin, péngkolan sareng perakitan. Salaku jilid anjeun ningkat kami ogé ngagaduhan pilihan pikeun ngerjakeun bagian anjeun pikeun ngajalankeun di departemén stamping logam kami. Pilihan pamariksaan dibahas tina cek fitur saderhana dugi ka FAIR & PPAP.

Produk Kami

Anebon Metal Stamping-20080301
Anebon Metal Stamping-20080302
Anebon Metal Stamping-20080303
Anebon Metal Stamping-20080304
Anebon Metal Stamping-20080305
Anebon Metal Stamping-20080306