spanduk

Produk

  • 5 Axis Machining

    5 Axis Machining

    5 Axis Machining Bagian pikeun bagian Motors

    Kami khusus dina prosés machining CNC, panggilingan CNC sareng prosés péngkolan.

    Sareng urang tiasa ngarobih produk naon waé anu anjeun pikahoyong.

    4 sumbu machining / 5 sumbu cnc / 5 sumbu machining / komponén cnc / komponén cnc / cnc custom machining / asesoris mesin cnc / bagian cnc / jasa machining cnc / cnc precision machining / jasa cnc / bagian machined

  • Komponén CNC

    Komponén CNC

    Pamakéan: Sadaya jinis mobil, mesin, alat bumi, produk éléktronik, alat listrik, alat tulis, komputer, saklar listrik, saklar miniatur, arsitéktur, komoditi sareng alat A / V, hardware sareng plastik cetakan, alat olahraga sareng hadiah.

    kecap: cnc precision machining / jasa cnc / bagian machined / machining / manufaktur cnc

  • Bagian logam dihurungkeun

    Bagian logam dihurungkeun

    Anebon nyadiakeun bagian panggilingan-precision tinggi pikeun aplikasi kritis dina médis, aerospace jeung pasar industri.Urang ngahususkeun dina bagian geometrically kompléks sarta merlukeun tolerances ketat pisan.

    Komponén lathe CNC / bagian lathe CNC / prosés lathe CNC / jasa lathe CNC

  • CNC Machining Fast Prototyping Bagian

    CNC Machining Fast Prototyping Bagian

    Ngaran produk: CNC Machining Fast Prototyping Bagian

    Bahan: Aluminium 6061

    Aplikasi: Modél

    Perlakuan permukaan: OEM

    Sertifikasi: ISO9001: 2015

    Format gambar: STP

    CNC Ngaktipkeun Bagian Stainless Steel, CNC panggilingan Bagian Alat Éléktromékanis, cnc machining prototyping

  • Precision Cnc Ngaktipkeun aci

    Precision Cnc Ngaktipkeun aci

    motong efisien mangrupakeun proyék sistematis.Ku milih alat-alat mesin jeung alat ngolah jeung kaayaan teknis alus, kakuatan cukup jeung stiffness, nu rigidity tina sakabéh sistem motong bisa ningkat, kaayaan motong bisa ningkat, sarta deformasi sahiji bagian bisa dihindari atawa ngurangan.

  • CNC Aluminium Alloy Mechanical Panggilingan Komponén

    CNC Aluminium Alloy Mechanical Panggilingan Komponén

    Ngaran produk: CNC Aluminium Alloy Mechanical Panggilingan Komponén

    Kasabaran: +/- 0.005mm——+/- 0.02mm

    Sertifikasi: RoHS, ISO9001

    Aplikasi: Mobil, Alat Médis, Alat Listrik, jsb

    Métode pengiriman barang: Ku Laut, ku Udara, ku UPS, DHL, FedEx, EMS

  • Hiji Stop CNC Metal Milling Bagian

    Hiji Stop CNC Metal Milling Bagian

    Bahan: Aluminium

    Kasabaran: 0.005-0.01mm

    Jumlah: 1000 PCS

    Beungeut: Disesuaikeun

  • Mesin Mesin Bagian Plastik

    Mesin Mesin Bagian Plastik

    Bahan: Toong, Polystyrene, ABS

    Warna: Bodas

    Luar diaméterna (mm): 5mm mun 60mm

    Beurat: 25 gram nepi ka 250 gram

    cnc machining asesoris, CNC Milled Phone Shell Bagian, CNC Ngaktipkeun Precision Stainless Steel Bagian

  • Bagian Serat Karbon panggilingan CNC

    Bagian Serat Karbon panggilingan CNC

    Ukuran: Salaku Per Gambar
    Service: OEM / ODM
    Sampel: Urutan Sampel Bisa Ditampi
    Ngaran produk: Carbon Fiber Cnc Service
    Plat Serat Karbon Pilihan Ketebalan Standar: 0.5mm, 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm

  • Anodized Precision panggilingan Bagian

    Anodized Precision panggilingan Bagian

    Ngaran: Machining Bagian Plastik Mesin

    Sertipikat: ISO SGS ROHS

    kasabaran: nepi ka ± 0.002mm

    Jumlah Pemesanan Minimum: 100

    CNC Ngaktipkeun Kuningan Asesoris, CNC panggilingan Precision Steel Bagian, CNC Machined Bagian

  • Titanium Cnc Machining

    Titanium Cnc Machining

    Bahan: Titanium Alloy

    Prosés manufaktur: 4 Axis CNC Machining

    Kasabaran Machining: 0,008 - 0,05 mm

    Aplikasi: Alat Médis

  • Jasa Aluminium Cnc

    Jasa Aluminium Cnc

    Katerangan:

    1.Part ngaran: OEM ODM CNC Precision Ngaktipkeun Machining Aluminium Alloy Bagian tina Anodized

    2.Material pikeun ngolah: aluminium, stainless steel, baja karbon, kuningan

    3.Precision: 0.010-0.002mm

    CNC Lathe Bagian / produk lathe CNC / jasa lathe CNC / Ngaktipkeun Bagian / motong CNC / komponén lathe CNC