banner

Palayanan Prototyping gancang

Anebon henteu ngan ukur nyayogikeun jasa khusus pikeun produksi volume produk anu leutik, Ngémutan desain industri anu inovatif, tapi ogé nyayogikeun jasa pengolahan prototipe anu gancang. Upami anjeun ngagaduhan proyek énggal dina prosés pamekaran, urang tiasa nyayogikeun référénsi pilihan bahan, prosés mesin sareng perawatan permukaan. Sareng saran anu sanés, Jantenkeun desain anjeun langkung praktis, sadar kreativitas anjeun sacara ékonomis sareng gancang.

Penting pikeun dicatet yén Manufaktur Rapid bénten sareng prototipe, sabab peryogi perhatian anu langkung luhur pikeun kualitas, kabalikan, sareng sarat aplikasi produksi anu langkung ketat. Dina hubungan ieu Anebon mangrupikeun salah sahiji ti saeutik di industri anu mangrupikeun pabrik gancang anu leres.

Kami ngahususkeun kana produksi prototipe murah, kualitas luhur. Kalayan kisaran téknologi sareng jasa, kami sampurna one-stop-shop pikeun sadaya kabutuhan prototyping anjeun.

Prototipe kapaké pisan pikeun paningkatan desain, sareng seueur palanggan urang kedah gancang ngahasilkeun bagian fisik pikeun ngesahkeun desain atanapi kéngingkeun kasempetan penjualan jangka pondok.

Sakumaha seueur bagian anu diproduksi di toko prototipey dinten ieu meryogikeun mesin lima sisi, jasa panggilingan 5 sumbu sareng jasa mesin diperyogikeun pisan pikeun sababaraha aplikasi dina rupa-rupa industri kalebet industri aerospace, industri steamer, industri mobil refitting ogé énergi industri produksi. Mangpaat mesin kalebet permukaan permukaan anu kualitasna langkung saé, akurasi posisi, sareng waktos lead pondok bari nyiptakeun ujung anu luar biasa pikeun kasempetan bisnis énggal.

Naha milih Anebon pikeun prototipe gancang?

Pangiriman gancang:  Prototipe gancang 1-7 dinten pangiriman global, pamrosésan produksi volume handap 3-15 dinten pangiriman global;
Saran anu Wajar:  Ngajukeun saran anu masuk akal sareng ekonomis pikeun anjeun pikeun bahan, téhnik ngolah, sareng perawatan permukaan;
Majelis Gratis:  Masing-masing proyek diuji sareng dirakit sateuacan dikantunkeun pikeun ngijinkeun konsumén pikeun gampang ngariung sareng nyingkahan runtah waktos anu disababkeun ku diolah deui.
Pembaruan prosés:  Kami gaduh staf penjualan 1 dugi ka 1 pikeun ngabaruan kamajuan sareng komunikasi masalah anu aya hubunganana sacara online.
Layanan Saatos-Penjualan:  Konsumén nampi tanggepan tina produk sareng kami bakal masihan solusi dina waktos 8 jam.