banner

DIY CNC Panggilingan Aluminium

DIY CNC Panggilingan Aluminium

Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun kerja keras pikeun ngagancangkeun posisi kami di perusahaan-perusahaan berteknologi luhur di dunya, sareng ngagancangkeun pangiriman gancang mesin cadang pamrosésan 3/4/5 Aixs Cnc. Cnc panggilingan bagian aluminium anodized prototyping gancang


Detil Produk

Tanda Produk

Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun kerja keras pikeun ngagancangkeun jabatan urang di perusahaan téknologi luhur sareng teknologi tinggi, sareng ngagancangkeun pangiriman gancang-gancang mesin suku cadang 3/4/5 Aixs Cnc. Cnc panggilingan bagian aluminium anodized prototyping gancang.

cnc turning and milling workshop

Léngkah-léngkah ngolah bagian otomatis:

1. Pabrik komputer CNC, ngalangkungan paranti ngolah CNC numutkeun jalur anu parantos diatur ku program, dina dasar bahan baku produk, pikeun kéngingkeun prototipe bagian na.
2. Éta diolah ku-tangan, saatos prototipe bagéan na kaluar, penampilan sampelna bakal gaduh sababaraha burrs sareng bagian-bagian tambahan tina juru, padamel kedah nganggo amplas supados lemes, sahingga penampilan janten lemes sareng disaring.

3. Ukiran laser, nyaéta ngagunakeun téknologi laser pikeun ngaleungitkeun cét penampilan sampelna, sahingga bagian tina sampel na transparan.

4. Oksidasi, nyaéta anodizing, Éta mangrupikeun fungsi éléktrolisis. Kusabab résistansi korosi goréng tina oksidasi anu dibentuk saatos pangobatan sareng béaya rendah halaman wéb, jarang dianggo dina prosés.
5. Ngagambar, Éta pikeun narik sababaraha strip tanda alus dina tampilan bagian-bagian na, sapertos perlakuan bakal ngajantenkeun sampel raos langkung saé.

Inspection

Anebon ngagaduhan seueur mesin panggilingan CNC impor ti Mills Vertical ka mesin Hi-Speed ​​Fanuc Robodrill sareng Pusat Mesin 5-Axis. Anebon ngamangpaatkeun anu pang anyarna dina téknologi CAD / CAM. Software Master CAM kami ngamungkinkeun urang ngararancang sareng nyonto modél 2D / 3D & komponén.

Precision Cnc Milling Mesin Precision Prosés prototyping gancang
Manufaktur Precision Bagian Mesin Precision Manufaktur prototipe gancang
Panggilingan Precision Bagian Mesin Precision Parangkat keras prototyping gancang
CNC Machining  Parts 200421-6
3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami