spanduk

CNC Ngaktipkeun Bagian Toong

CNC Ngaktipkeun Bagian Toong

Tempat Asal: Dongguan, Cina
Jumlah modél: bagian custom
Ngaran Brand: Anebon
Kamampuhan suplai: 500 Unit / Unit per Minggu
Rincian bungkusan: Bungkusan: 1. tas polybag 2.Pearl katun 3.Carton bisi atawa sakumaha per sarat konsumen urang
Jumlah Pesanan Minimum: >=3 Unit
harga: negotiable
Sertifikasi: ISO9001: 2015
Sarat pembayaran: L/C, T/T
Pangiriman Time: 10-15 poé gawé


Rincian produk

Tag produk

Kami salawasna yakin yén kualitas hiji jalma nangtukeun kualitas produk, rinci nangtukeun kualitas produk, sarta sumanget tim leres, efisien sarta inovatif ti OEM / ODM.Bagian Toongsarta aluminium anodized 6061 Cnc ngancik bagian, anjeun kudu nempatkeun spésifikasi Anjeun.

Mesin b

Suplai OEM / ODM Cnc tos bagian, Toong sareng aluminium Cnc tos bagian, Kalayan dukungan para ahli anu berpengalaman, kami ngahasilkeun sareng nyayogikeun produk kualitas pangluhurna.Ieu tés kualitas dina rupa-rupa kasempetan pikeun mastikeun yén nasabah ngan disadiakeun kalawan rentang flawless, sarta kami ogé ngaropéa Asép Sunandar Sunarya pikeun minuhan sarat customer urang.

PEEK loba dipaké pikeun:

Komponén mesin semikonduktor
Bagian aerospace
Bushings, bantalan, segel, jeung
ring-up cingcin
Komponén pompa sareng klep
Tongkat vakum cecekelan
Panyambung listrik liang handap
Bagian alat médis
Komponén mesin ngolah dahareun

Anebon CNC panggilingan Bagian 200411-5
Barang CNC machining Toong bagian
Bahan Ngintip PAI Nylon, mc nilon, POM, ABS, PU, ​​PP, pe, PTFE, UHMW, pe, HDPE, LDPE, PVC, jsb.
Warna Hideung, bodas, beureum, héjo, transparan atanapi warna naon waé numutkeun kode Pantone
Ukuran Salaku per sarat customer urang
Toleransi ± 0,01 mm
Waktos prosés 15-20 poé sanggeus urutan dikonfirmasi atawa sakumaha pamundut anjeun
Téknologi CNC machining, péngkolan, panggilingan
Aplikasi Otomotif, alat-alat mékanis, Konstruksi, Perkakas imah, Aviation,
jsb.
Parabot Utama Highspeed 3/4/5 puseur mesin cnc
Kaunggulan MOQ 3 PCS
Sertifikasi ROHS, ISO9001: 2015
alat inspeksi 2
Pangiriman

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami