fu'a

Aoao e uiga i Dongguan CNC Machining Alamanuia

Anebon Metal CNC Machining Auaunaga

Afai e te suʻeina auaunaga cnc i Saina e le masini suʻesuʻe, o le tele o tagata gaosi oloa o loʻo i Shenzhen ma Dongguan.Aua foi, o alamanuia mamafa ua atia'e muamua iinei.

 

E faʻapefea ona fuafua le malosi atoa o le gaosiga o gaosiga o le cnc?O le auala sili o le va'ai i le aofa'i o falea'oga ma tekinisia.Pe mafai fo'i ona e fa'aogaina polokalame fa'afesili a isi vaega e va'ava'ai i le tu'ufa'atasiga tu'ufa'atasiga o se fale gaosi ma le manuia o tagata faigaluega.A maeʻa ona iloiloina nei mea, o le isi mea e tatau ona siaki o le igoa o le kamupani.

 

E ui lava o isi itumalo e iai foi faleoloa e mafai ona tuʻuina atu auaunaga cnc.Ae o le tele o tagata faatau o le a filifili e gaosia i Dongguan.Ona o Dongguan e iai se malamalamaga loloto i masini.

 

Afai matou te fia fai atu o loʻo i ai a matou gaosiga mamana, lelei, ma tautua, Anebon Metal Products Co., Ltd o se tagata gaosi oloa e tele le poto masani i le gaosiga, tomai faʻapitoa ma tagata asiasi, ma nofoaga tutotonu o masini cnc.E mafai ona matou tuʻuina atu ia te oe le masini cnc sili ona lelei, faʻamalo faʻamalo ma vaega liliu.


Taimi meli: Ian-20-2021