fu'a

Fa'apalepale Vaega o CNC e Mana'omia ona Iloa e Foafoa uma

O le fa'apalepale o le fua fa'atatau lea e fa'atatauina e le fa'ailoga e fa'atatau i foliga, fetaui ma galuega a le vaega.Malamalama pe faʻafefea ona aʻafia le tau o le faʻaogaina o masini CNC, filifiliga faʻagasologa o gaosiga, suʻesuʻega filifiliga ma mea e mafai ona fesoasoani ia te oe e sili atu le fuafuaina o mamanu oloa.
1. O le fa'apalepale malosi o lona uiga o le fa'ateleina o tau
E taua le manatua e sili atu le tau o le faapalepale ona o le faʻateleina o mea, mea faʻapipiʻi, mea faigaluega faʻapitoa ma/poʻo le umi o le taʻamilosaga, ona e manaʻomia le faʻagesegese o le masini e faʻamautu ai le faʻapalepale.Fa'alagolago i le fa'apalepale callout ma le geometry o lo'o feso'otai i ai, o le tau e mafai ona sili atu i le fa'aluaina nai lo le fa'atumauina o fa'apalepale masani.
E mafai fo'i ona fa'aoga fa'apalepale fa'afanua fa'alelalolagi i ata o vaega.Fa'alagolago ile fa'apalepale geometric ma le ituaiga fa'apalepale e fa'aaoga, e ono fa'aopoopo tau fa'aopoopo ona o le fa'ateleina ole taimi ole asiasiga.
O le auala sili e fa'aoga ai fa'apalepale o le na'o le fa'aogaina o fa'apalepale fufusi po'o geometric i vaega taua pe a mana'omia le fa'amalieina o ta'iala mo le fa'aitiitiga o tau.
2. O le fa'apalepale malosi e mafai ona faauigaina suiga i le gaosiga o gaosiga
O le fa'amaotiina o fa'apalepale sili atu nai lo fa'apalepale masani e mafai ona suia moni ai le fa'agasologa lelei o gaosiga mo se vaega.Mo se faʻataʻitaʻiga, o se pu e mafai ona faʻaogaina i luga o se faʻamaʻi pito i totonu o le tasi faapalepale atonu e manaʻomia le viliina poʻo le palapala i luga o se laʻau i totonu o se faʻapalepale sili atu, faʻateleina tau faʻapipiʻi ma taimi taʻitaʻia.
3. Fa'apalepale malosi e mafai ona suia mana'oga asiasiga
Manatua pe a faʻaopoopo le faapalepale i se vaega, e tatau ona e mafaufau pe faʻafefea ona siaki foliga.Afai o se vaega e faigata ona masini, e foliga mai e faigata foi ona fuaina.O nisi o galuega e mana'omia ai masini su'esu'e fa'apitoa, lea e mafai ona fa'ateleina ai tau o vaega.
4. O le faapalepale e faalagolago i meafaitino
O le faigata o le gaosiga o se vaega i se fa'apalepale fa'apitoa e mafai ona fa'alagolago tele i meafaitino.E masani lava, o le vaivai o le meafaitino, o le sili atu ona faigata o le faʻamautu o faʻapalepale faʻamaonia e pei o le mea o le a punou pe a tipi.O palasitika e pei o le nylon, HDPE, ma le PEEK atonu e leai ni fa'apalepale mautu e faia e u'amea po'o alumini e aunoa ma ni iloiloga fa'apitoa.


Taimi meli: Iuni-17-2022