fu'a

Mafuaaga o Vaega Fa'aletonu

O mafuaaga mo le deformation oCNC masini masini, o mafuaʻaga o le faʻaleagaina ma le taʻe e tele.E ese maifa'ailoga uamea.E pei o meafaitino, togafitiga vevela, mamanu faʻatulagaina, faʻatulagaina o gaioiga, faʻapipiʻiina o mea faigaluega ma filifili laina laina i le taimi o le tipiina o le uaea, ma isi.

(1) O le faʻafefeteina ma le faʻafefeteina faʻatasi ma foliga vaapiapi ma umi e faigofie ona faʻaleagaina, ma o le aofaʻi o le deformation e fesoʻotaʻi ma le lavelave o foliga, o le fua faʻatatau, ma le fua lautele o le ana i le faʻavaa.O le sili atu ona lavelave o foliga, o le sili atu lea o le fua faʻatatau ma le lautele lautele o le ana i le faʻavaa, o le tele o le aofaʻi o le suiga o le limu.O le tulafono o le deformation e deflate i le ogatotonu o le lua, o le punch e masani lava warped.

(2) O ana tineia uma e iai foliga lavelave ma tulimanu manino e faigofie ona ta'e i tulimanu maamaai, ma e oo lava ina pa.Ole taimi ole tupu e fesoʻotaʻi ma le tuʻufaʻatasia o meafaitino, togafitiga vevela, ma isi.

cof

(3) O vaega fa'asili ma mafiafia puipui e faigofie ona fa'aleagaina pe a tipi i luga o le puipui i totonu, ma e masani ona suia mai le lapotopoto i le elliptical.Afai e te tipiina, o le a faigofie ona pa pe a lata ina tipi.

(4) O le pito loloto o le tipi mai fafo o le vaega e faigofie ona faʻaleagaina.O le tulafono o le deformation o le faaopoopoga o le gutu.O le aofaʻi o le deformation e fesoʻotaʻi ma le loloto o le notch ma meafaitino.

Ae o faʻalavelave uma o loʻo i lalo o le matou pule, aua e sili atu ma le 10 tausaga o matou poto masani iCNC Machining, CNC Milling, CNC Liliu ma Metala Auaunaga.

Fa'amolemole lagona le saoloto e tu'uina mai ia i matou lau poloketi.


Taimi meli: Iuni-17-2020